0412-641165    info@hoogheuveladvies.nl openingstijden

Typisch Hoogheuvel: persoonlijk en betrokken

In de wereld van verzekeringen, hypotheken en financiŽle planning gaat het al lang niet meer om het product, maar om de dienst. Om u dus. Tenminste, zo kijken wŪj er tegenaan.

Unieke producten zijn er immers niet. We bieden allemaal dezelfde verzekeringen, dezelfde hypotheken en dezelfde andere financiŽle producten aan. Waar nog wel grote verschillen in zitten, is de manier waarop we onze klanten van dienst zijn. De algemene tendens is: groter en afstandelijker. Onze koers is: persoonlijker en betrokkener.

Hoogheuvel Advies is een financiŽle dienstverlener met een totaalpakket op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiŽle planning. We adviseren zowel de particulier als de zakelijke markt. Voor beide geldt dat we dicht bij de klant staan, zodat we vanuit onze betrokkenheid het beste advies kunnen geven.

BovendienÖ het werkt wel zo prettig, als we elkaar een beetje kennen.


Nog drie goede redenen om voor Hoogheuvel advies te kiezen

  1. Sinds 1954
    U leest het goed: we bestaan al meer dan 60 jaar. We zijn dus niet die eendagsvlieg, die snelle jongen die ťťn keer langskomt om te scoren. We bestaan al zo lang, omdat we ons jaar in jaar uit bewijzen als een persoonlijke en betrokken dienstverlener. Daarmee bouw je iets op: samen, schouder aan schouder.
  2. Zaken doen met de eigenaar
    U kent het wel: de accountmanager die afhaakt of zich verschuilt op het moment dat het moeilijk wordt. Niet bij Hoogheuvel Advies. U doet rechtstreeks zaken met eigenaren Hans van Oss en Pierre Pepers, en uiteraard met hun team. We staan altijd voor u klaar, ook ís avonds en in het weekend. Hebben ze daar de mobiele telefoon niet voor uitgevonden?
  3. Ook al uw bankzaken
    Verzekeringen, hypotheken en financiŽle planning: ze liggen in het verlengde van uw bankzaken. Dat treft: Hoogheuvel Advies is een zelfstandig adviseur van RegioBank (onderdeel Volksbank NV). Ook al uw bankzaken zijn bij ons dus in goede handen. Want zeg nou zelf: een bank die nog persoonlijk en betrokken is, kent u er ťťn?