Hoogheuvel AdviesKlik om onze app te openenOpenen

Altijd goed om te weten wat er speelt. Toch?

Mis niets, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

Een familiehypotheek; hoe zit dat?

Naast de bekende geldverstrekkers zoals banken en verzekeraars, is het ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten bij familieleden of vrienden. Steeds meer Nederlandse huishoudens maken hier gebruik van. Wat moet u weten over de familiehypotheek?

Lees verder

Het buitenleven begint weer!

Het is lente! ’s Morgens een kopje koffie in de zon of na het werk nog even buiten zitten. Veel mensen kijken ernaar uit om weer lekker in de tuin of op het balkon te kunnen zijn. Maar er is één ding waar u op moet letten.

Lees verder

De belastingaangifte 2023

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Geen leuk klusje, maar wel belangrijk. Controleer de vooraf ingevulde gegevens goed en denk ook aan de aftrekposten. Zo bespaart u al snel tientallen tot honderden euro’s. Hier moet u op letten.

Lees verder

Is uw mailadres nog veilig?

Elke dag stelen cybercriminelen inloggegevens uit computers en computernetwerken. De politie doet er alles aan om deze digitale criminelen op te sporen, maar ze verzinnen steeds nieuwe manieren om data te stelen. De kans bestaat dat uw gegevens ook ...

Lees verder

Hebt u zonnepanelen? Dit moet u weten!

Zonnepanelen zijn een belangrijk onderwerp als het gaat om de verduurzaming van woningen. Uw eigen energie opwekken, dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Maar hebt u hieraan gedacht?

Lees verder

Belasting in box 3 in 2024

Leuker kunnen we het niet maken, belasting betalen moeten we allemaal. De laatste tijd is er veel aandacht geweest voor de belasting over het inkomen in box 3. Dit wordt namelijk vanaf 2023 op een nieuwe manier berekend. Dat heeft gevolgen voor uw v...

Lees verder

De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?

Steeds meer mensen maken gebruik van een videodeurbel of een beveiligingscamera. Het geeft een veilig gevoel. Maar hoe zit het met de privacy van de buren en voorbijgangers? In dit artikel leest u wat u wel en niet in beeld mag brengen.

Lees verder

Wilt u verhuizen of verbouwen?

Droomt u al jaren van een extra slaapkamer, een grotere badkamer of meer bergruimte? En wilt u de mogelijkheden van een verbouwing of verhuizing onderzoeken? In dit artikel zetten we belangrijke informatie voor u op een rij.

Lees verder

Een sterretje in de voorruit: wat nu?

In de winter is het extra belangrijk om goed te letten op sterretjes in de voorruit van uw auto. Buiten kan het erg koud zijn en in de auto zet u de verwarming natuurlijk lekker aan. Door het grote temperatuurverschil kunnen sterretjes snel scheuren...

Lees verder

Nieuwe belastingregels in 2024

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe belastingregels. Een aantal regelingen is per 1 januari veranderd. Benieuwd wat de gevolgen voor u zijn? U leest het in dit artikel.

Lees verder

Weg met de (kerst) kilo’s

Januari is de tijd van goede voornemens. En wat staat er bij veel mensen bovenaan de lijst? Juist, een gezondere leefstijl! We zetten een aantal eenvoudige en praktische tips voor u op een rij om uw doelen te bereiken.

Lees verder